Technisch medewerker buitendienst

Solliciteer nu

Technisch medewerker buitendienst

Vastgoed met een hart. Bij AHAM Vastgoed zijn we op zoek naar een Technisch medewerker buitendienst om ons team te versterken.

Full-time · AHAM Vastgoed

Waar kom je te werken?

AHAM Vastgoed wil Amsterdam - en de rest van de wereld - samen met jou een beetje mooier maken. Dat doen we door te gaan voor ontwikkeling. Van onze toplocaties in de binnenstad én van jou als ambitieuze vastgoedprofessional. Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf en vormen een hechte club waar we mensen waarderen en uitdagen. In een razendsnelle vastgoedmarkt geloven wij dat aandacht voor mensen en kwalitatief resultaat hand in hand gaan.

Wat we je bieden

Ons team bestaat uit circa 35 collega’s. Samen met hen werk je aan het mooiste vastgoed van Amsterdam. We werken hard, maar de sfeer is informeel. Je kunt je volop ontwikkelen met een opleidingsbudget. Daarnaast organiseren wij regelmatig excursies of een borrel.

Ons historisch vastgoed is gelegen op toplocaties in Amsterdam. Je fietst zo van een project aan de Singel door naar de Zeedijk. We zijn eigenaar en beheerder, hierdoor kunnen we makkelijk schakelen en zijn beslissingen snel genomen. We hebben een frisse blik op ons vastgoed.
Als medewerker van onze technische afdeling dagelijks onderhoud
(nu een team van drie personen) werk je samen om de staat van de mooiste vastgoedprojecten van Amsterdam, ook bij incidenten, weer snel op niveau te hebben.

Jouw salaris is marktconform en ligt tussen de €3.500 – 4.800 bruto per maand inclusief vakantiegeld, afhankelijk van ervaring en je hebt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Als het na jouw jaarcontract aan beide kanten klikt nemen we je vast in dienst.

Dit ga jij doen

Jouw werkzaamheden zijn bijna elke dag anders, maar altijd met hetzelfde doel: de kwaliteit van het bezit verbeteren. Als Technisch medewerker dagelijks onderhoud buitendienst zorg je dat de reparaties aan het bezit goed worden uitgevoerd. Het gaat om commercieel vastgoed en woningen in verhuurde staat, je hebt hierdoor veel contact met onze huurders.

Er komen dagelijks reparatieverzoeken binnen via telefoon of e-mail. Samen met jouw collega’s van de binnendienst zet je deze opdrachten uit bij onze externe aannemers. Als medewerker op de buitendienst zie jij er op toe dat de aannemers de nodige werkzaamheden volgens de kwaliteitseisen van AHAM Vastgoed opleveren. Vanuit je ervaring ben je in staat om zelfstandig bouwkundige problemen zo snel mogelijk en in overleg met alle betrokken partijen op te lossen. Bijzonder aan deze rol is dat jij de eerste bent die gaat kijken, als de complexiteit van het verzoek groter is dan we telefonisch kunnen inschatten.

Door jouw proactieve rol weet je wat er speelt in onze panden en ben je in staat om ontwikkelingen en knelpunten met je team te bespreken. Omdat jij in het veld actief bent en daarnaast weet welke plannen en afspraken er zijn gemaakt ben jij dé schakel tussen alles wat er buiten gebeurt en wat er binnen bekend moet zijn.

Je onderhoudt intern contacten met collega’s binnen Techniek, en Commercie. Dit is gericht op informatie-uitwisseling, afstemming, voortgang en de status van uitvoering van de werkzaamheden. Extern heb je contact met huurders en aannemers, goede communicatieve vaardigheden zijn van wezenlijk belang.

Wie ben jij?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau, behaald met relevante technische opleidingen.

  • Je hebt circa 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

  • Je hebt een sterkte affiniteit met vastgoed en oog voor kwaliteit.

  • Je bent in staat technische problemen goed te analyseren en samen met de aannemers tot een duurzame oplossing te komen;

  • Je bent enthousiast, representatief en communicatief sterk.

  • Je bent een teamspeler, klantvriendelijk en houdt het hoofd koel.

  • Je werkt accuraat en bent administratief vaardig.

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (schrijven en spreken, dit i.v.m. frequent contact met onze (internationale) huurders

Dit zijn wij


Je zult ons alleen in de krant zien staan als we iets inhoudelijks te zeggen hebben, en ons fietsenpark is groter dan ons wagenpark. Toch zijn we met meer dan 2.600 verhuurbare eenheden de grootste private Amsterdamse ontwikkelaar en belegger. We zijn gedreven vastgoedprofessionals die gaan voor de beste kwaliteit.

Solliciteer

Denk je dat wij bij jou en jouw ambitie passen? Klik op de knop hieronder om je cv te uploaden.

Wil je eerst nog inhoudelijke vragen stellen over de functie? Neem dan contact op met Kees Agterhof, bereikbaar via 020 624 61 01.